top of page

Burçlara Göre Hediye Rehberi - Hangi Burca Ne Hediye Alınır?

Güncelleme tarihi: 9 Haz 2021

Astroloji’nin son dönemdeki önlenemez yükselişinin hepimiz farkındayız. Kariyer tavsiyesinden arkadaşlıklara her şey için burçlarımıza bakıyoruz. Öyleyse bir dahaki sefere hediye almamız gerektiğinde neden burçlara göre hediye tavsiyelerinden faydalanmayalım?


Burçlara göre hediye rehberi


Arkadaşlarınıza veya sevdiklerinize ne kadar yakın olursanız olun, size tam olarak ne istediklerini söylemedikleri sürece, hediye alışverişi gereksiz yere stresli olabilir. Bu yüzden, gerçekten sevecekleri bir hediyeyi bulmak konusunda baskı olduğunda, burçlarından ipucu almak yardımcı olabilir.


Ünlü Astrolog Susan Miller’ın da söylediği gibi "Her burcun belirli eğilimleri ve favori aktiviteleri vardır. Birinin burcuna göre hediyeler satın aldığınızda, bu tercihleri karşılayabilir ve onlara gerçekten sevdikleri bir şeyi elde edebilirsiniz"



Hangi burca ne hediye alınır



Co-Star uygulaması gibi ama hediye alışverişi için düşünün. Maceracı Koç? Savaşçı taraflarına hitap eden bir hediye arayın. Rahatlamış Boğa? Güzel ama gösterişsiz bir şey seçin.



burçlara göre hediye tavsiyeleri



Astroloji’ye insansak da inanmasak da büyük olasılıkla hepimiz burçları biliriz ve sevdiklerimize burçlarında uygun olabilecek bir hediye bulmanın heyecanını inkar edemeyiz.



hangi burç hangi hediyeden hoşlanır



Astrolog Susan Miller’ın Glamour dergisi için verdiği röpartaja göre 12 güneş burcunun her biri için en iyi burç hediyelerini açıklıyor. Biz de inceleyelim.


Koç Burcu için Hediye Önerileri

Koç, maceracı ve rekabetçi doğalarını açıklayan korkusuz ve aktif Mars gezegeni tarafından yönetiliyor. Koç burcu "burçların girişimcileri" olarak adlandırılır ve "her zaman kazanmak ve ellerinden gelenin en iyisini yapmak isterler". Bir Koç burcunu mutlu etmek istiyorsanız, onlara "güzel, işe uygun bir bluz veya ev ofis aksesuarları" hediye edebilirsiniz. Ayrıca, rekabetçi ve çalışkan kişiliklerine hitap edebilecek yoga üyeliği veya akıllı saat gibi fitness odaklı hediyeler de önerilebilir.


Boğa Burcu için Hediye Önerileri

Boğa burçları, güzellik ve sevginin gezegeni olan Venüs tarafından yönetilir. Bu nedenle, çok duyarlıdılar ve şehirde yaşasalar bile her zaman bir sayfiye dokunuşu hissetmek isterler. Boğa burcu, çiçekleri sever - onlara bir buket, bir ev bitkisi veya hatta bir bahçıvanlık hizmeti- hediye edebilirsiniz. Güzelliği seven bu ruhlar için "lüks bir parfüm, spa'da bir gün veya yumuşak, muhteşem bir bornoz" hediye edebilirsiniz.


İkizler Burcu için Hediye Önerileri

İkizler, iletişim ve akıl gezegeni Merkür tarafından yönetilir. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, “İkizler kalem ve kağıdı çok severler. İyi bir dolmakalem veya kişiselleştirilmiş kırtasiye malzemeleri” İkizleri çok sevindirecektir. İkizler ayrıca seyahat etmeyi ve çevrelerindeki dünyayı keşfetmeyi seven açgözlü okuyucular olabilir. Güzel bir gece çantası ya da iyi bir kitap onlar için mükemmel bir hediye seçeneği olabilir.


Yengeç Burcu için Hediye Önerileri

Yengeç burçlarını ev kalbin olduğu yerdir. Yengeç, evi ve onunla ilişkili her şeyi yöneten ay tarafından yönetilir. Yemek yapmayı severler ve yeni bir mutfak robotu veya ev eşyaları ile ilgili hediye kartından memnun kalacaklardır. Yengeçler aile odaklı oldukları için özelleştirilmiş bir fotoğraf albümü veya hatta bir DNA test kitine de bayılabilirler.


Aslan Burcu için Hediye Önerileri

Dikkatleri üzerine çekmeyi çok seven Aslan burçları "evrenin merkezi" olan güneş tarafından yönetilmektedir. Dikkat çekici giyinmek ve dış görüntüleri ile kendilerini ifade etmeye bayılırlar. En sevdikleri moda tasarımcısının kıyafetleri, bir şişe şampanya veya süslü güzellik ürünleri. Şu şekilde düşünün: Eğer seçtiğiniz hediyenin aşırı olabileceğini düşünüyorsanız, muhtemelen doğru yoldasınızdır.


Başak Burcu için Hediye Önerileri

Merkür (iletişim gezegeni) tarafından yönetilen Başakların zihinleri her zaman çalışır - bir bulmaca veya ilgili çekici kitaplara bayılırlar. Bir toprak burcu olarak, Başak burcu aynı zamanda doğal ve topraklanmış her şeye düşkündür. Bazı organik güzellik ürünlerini veya yemek pişirme dersleri gibi elleriyle yapabilecekleri bir etkinliği çok seveceklerdir.


Terazi Burcu için Hediye Önerileri

Boğa gibi, Terazi de duygusal ve sevgi dolu Venüs tarafından yönetilir. Terazi burcu güzellikle ilgilidir ve tüm güzel şeyleri takdir ederler; ipeksi bir bluz, ipek bir yastık, güzel bir küpe veya bir sanat eserine bayılacaklardır. Birçok Terazi'nin hayatlarını sanata veya müziğe adadığını unutmayın, bir sanat eseri veya bir konser bileti de muhteşem bir hediye seçeneği olabilir.


Akrep Burcu için Hediye Önerileri

Maceracı Mars'ın yanı sıra tutku ve irade gücü gezegeni Pluto tarafından yönetilen Akrepler gizemli, derin ve mantıklıdır. Siyah ve deri seven akrep kadınları için yüksek kaliteli bir deri çantaya veya güzel bir ceketi çok seveceklerdir. Akrep burçları da inanılmaz derecede bireysel olabilir ve bir Akrep kolyesi gibi kişiselleştirilmiş bir hediyeye de değer verirler.


Yay Burcu için Hediye Önerileri

Yay, pozitiflik ve iyimserlik gezegeni Jüpiter tarafından yönetilir. Yay’lar genellikle "zodyakın dünya gezginleri" olarak anılır. Bucket listelerinde istedikleri yere gitmek için bir pasaport çantası, bir valiz ya da bir gidiş-dönüş bileti vardır, bunlar hediye alternatifleri için birinci sıranızda olabilir. Kıyafetler söz konusu olduğunda, "iyi bir kot pantolon veya klasik bir tişört gibi pratik, rahat kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Özetler, önce macera, sonra moda.


Oğlak Burcu için Hediye Önerileri

Herkesin bildiği gibi pratik ve hırslı Oğlak burçları, disiplin ve korumanın gezegeni Satürn tarafından yönetilirler. Oğlaklar tarihi değeri olan şeyleri çok severler. Bir Şapka, eski bir broşu veya duygusal bir objeyi çok seveceklerdir. Aynı derecede harika diğer hediye seçenekleri ise güzel bir müzede kullanmak için bir hediye kartı veya en sevdikleri yazarın bir başucu kitabı da olabilir.


Kova Burcu için Hediye Önerileri

Uranüs'ün fütürist gezegeni tarafından yönetilen Kova burçları eksantrik, asi ve ileri görüşlüdür. Teknolojiyi takdir ederler ve önemserler. Bir Kova burcu Apple mağazasında çok mutlu görebilirsiniz. Elektroniği çok severler, onlara yeni bir son model akıllı telefon alabilirsiniz. Kova burçları başkalarının ihtiyaçlarına çok duyarlı olurlar ve bir çok Kova burcu insani yardım kuruluşlarına katılırlar; onların adına bir bağış yapmayı da bir hediye olarak düşünebilirsiniz.


Balık Burcu için Hediye Önerileri

Balık, sırasıyla hayal gücü ve iyimserliği temsil eden Neptün ve Jüpiter gezegenleri tarafından yönetilir. Balık burcu, kişisel bakıma çok önem verir onlar için farklı bir bakım ürünü, kabarık terlikler ve güzel çarşaflar gibi lüks hediyeler alabilirsiniz. Daha yaratıcı ve duygusal bir Balık aynı zamanda bir şiir kitabını, güzel bir fotoğraf kitabını veya bir sinema biletini de çok sevecektir.


Burçlara göre hediye alternatifleri için Moods And Goods’tan önerilerimiz ise aşağıdaki gibidir;


Koç Burcu




Boğa Burcu





İkizler Burcu





Yengeç Burcu




Aslan Burcu



Başak Burcu




Terazi Burcu



Akrep Burcu




Yay Burcu




Oğlak Burcu




Kova Burcu




Balık Burcu







474 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page